Over mij

Over mij

Mijn naam is Desiree Mooren en het is mijn missie om jou te inspireren zodat jij het beste uit jezelf en je leven kan halen. Het belangrijkste daarbij is dat jij je innerlijke veerkracht ontdekt.

“Mijn droom stortte in. Na een jaar geworsteld te hebben heb ik mijn eigen veerkracht hervonden.

De interesse voor de menselijke psyche was er voor mij altijd al, maar pas toen ik met gezondheidsproblemen werd geconfronteerd heb ik besloten om een opleiding tot psychodynamisch therapeut te volgen. Het was immers niet meer mogelijk om fulltime te werken in mijn eigen kapsalon. Tijdens de opleiding heb ik zelf enorm veel inzichten verworven omtrent het omgaan met een chronische ziekte, alsmede mijn eigen echtscheiding. Ik studeerde af in 2016 en stond in de startblokken om mijn eigen praktijk te beginnen, maar werd hier nog enkele jaren van belet. Ik werd gediagnostiseerd met een zeldzame progressieve spierziekte die onder meer mijn stem heeft aangetast. Mijn droom stortte hierdoor in.

Na een jaar geworsteld te hebben heb ik mijn eigen veerkracht hervonden en besloot ik alsnog mijn hart te volgen en mijn praktijk Leven met Veerkracht te starten.

 

 

 

hulp bij echtscheidingen
Specialisatie
w

Ik specialiseer mij in het verlenen van hulp bij echtscheidingen (naast de bovengenoemde en eventuele andere problemen). Door mijn eigen scheiding in 2011 ervoer ik dat er weinig gerichte hulp werd geboden na een scheiding, terwijl dit toch als traumatisch kan worden ervaren en veel onzekerheden met zich mee brengt. Professionele hulp kan dan ook enorme baat hebben bij het verwerkingsproces. Zelf heb ik tijdens de opleiding veel vragen kunnen stellen over de impact die echtscheidingen hebben en ben ook op dat onderwerp afgestudeerd.